Казани чавунні та алюмінієві. Посуда туристична
Казан - це ємність для приготування їжі як на відкритому вогні так і на вугіллі. Вміст литого казана швидко нагрівається і тримає температуру страви довше, тому добре підходить для пікніка або вечері на свіжому повітрі. У ньому добре і смачно готується картопля з м'ясом, баранина з овочами і традиційні страви східної кухні - плов, шурпи, лагман.
Казан — це ємність для приготування їжі як на відкритому вогні, так і на вугіллі. Вміст литого казана швидко нагрівається й тримає температуру страви довше, тому добре підходить для пікніка або вечері на свіжому повітрі. У ньому добре та смачно готується картопля з м'ясом, баранина з овочами та традиційні страви східної кухні — плов, шурпи, лагман.
Казан — це ємність для приготування їжі як на відкритому вогні, так і на вугіллі. Вміст литого казана швидко нагрівається й тримає температуру страви довше, тому добре підходить для пікніка або вечері на свіжому повітрі. У ньому добре та смачно готується картопля з м'ясом, баранина з овочами та традиційні страви східної кухні — плов, шурп, лагман.
Казан - це ємність для приготування їжі як на відкритому вогні так і на вугіллі. Вміст литого казана швидко нагрівається і тримає температуру страви довше, тому добре підходить для пікніка або вечері на свіжому повітрі. У ньому добре і смачно готується картопля з м'ясом, баранина з овочами і традиційні страви східної кухні - плов, шурпп, лагман.